Sää ei oikein houkuta tekemään muuta kun makaamaan sohvalla ja lukemaan. Ainoa saavutukseni tälle päivälle oli aamulenkki, sateessa. Masokistisuuteni jaksaa vieläkin hämmästyttää minua. Vettä tuli kun esterin perseestä, oli harmaata, liikennevalot ei suostuneet vaihtumaan, autot räiski kuraa päälle.... Ja minä vaan lenkkeilin. Olen nähtävästi seonnut totaalisesti. Jos tuo sää jatkuu tuollaisena, joudun ehkä harkitsemaan kuntosalikorttia, joka maksaa saman verran kun puolen vuoden vuokrat. Vuokrasta tulikin mieleeni, asuntomme vuokra nousee. Tosin "vain" kolme euroa, mutta silti... Pitääkö TAAS muuttaa. Joose kovasti ehdotteli asuntoa jostain vähän rauhallisemmalta alueelta (eli korvesta), mutta minähän en lähde keskustasta minnekään. Tämä on viides kämppä jossa asun,enkä hitto vie ala taas tekemään muuttoa.

Koska en jaksanut tänäänkään paljoa opiskeluun panostaa (huomenna sitten.....) niin sain rauhassa googlailla kaikkea turhaa. Ja viimeinkin, löysin aidot ja oikeat muumikirjat kohtuuhinnoin!!! Muumikirjojen hankinta kaatui silti budjettiongelmiin, mutta ei hätiä! Nohevana tyttönä mailasin siskolle, ja kerroin synttärilahjatoiveeni. (Vanhenen toukokuun alussa..) Jos sisko ostaa muutaman kirjan,voin itse hommata loput! Olen suuri muumifani. Luin pienenä muumikirjoja, (siis niitä oikeita) ja paras oli ehdottomasti muumilaakson marraskuu, ja taikatalvi. Mörkö oli niiiiiiiiiiin pelottava!

Sain eilen Jooselta kukkia. Harrastimme hiukan relationshitiä, ja meinasi ihan mennä kupit jakoon. Nytkin on vielä pientä kireyttä ilmassa, ja koska Joose on mies, niin hän luonnollisesti ajatteli että kukat pelastaa parisuhteen. :) Olipa muuten ekat rehut jotka olen Jooselta saanut. Saanko esitellä Penan;

                                     1446469.jpg