Olen tehnyt empiirisiä tutkimuksia ja vakoiluja ja tullut siihen lopputulokseen, et hei! Kaikki kirjottaa blogia! Sillä voi tulla vaikka kuuluisaksi! Hesarissakin oli siitä juttua! Helevetti mie kans ku en big brotheriin piässy, eikä Ikekään tekstaa mulle.

En osaa päättää mihin kategoriaan työntäisin tämän? Blogissanihan tullaan käsittelemään globaaleja aiheita, kuten minun elämääni, tyhmiä ihmisiä jotka eivät ole sellaisia kun minä haluan, sekä whinetystä kaikesta maan ja taivaan välillä. Joissain tapauksissa saatan myös käsitellä laihdutusta, koska kerran kuussa päätän aina aloittaa ryhtiliikkeen, ja teen kolme vatsalihasliikettä. Myös leipominen on lähellä sydäntäni n. kerran tai kaksi puolessa vuodessa. Valitettavasti neulomista ja askartelua blogini ei tue, ellei joku halua tietää kuinka ompelin haalarimerkkini opiskelijahaalareihini. Muut kädentaitoni jääköön arvoitukseksi. Blogin tavoitteena siis tulla kuuluisaksi, mahtavaksi, miel. salarakkaaksi, sekä tyydyttää piipittävä narsisti sisälläni.

Så, Wilkommen meine blogi. Luvassa ei ole mitään verbaalista ilotulitusta, lähinnä suutareita ja kirjoitusvirheitä. Jos odotatte yhtä huikeita juonenkäänteitä kuin esimerkiksi kulttuuri-ohjelmassa "Salatut Elämät" tulette myöskin kokemaan karvaan pettymyksen.

Hanselmi kiittää ja kuittaa. Palataan piakkoin taas johonkin epäolennaiseen.