Flunssa alkaa helpottaa,onneksi! En muista milloin olisin viimeksi ollut näin pitkään kipeänä. Nyt vielä kerään tämän illan voimia,että jaksan ensi viikon olla ahkerana sekä koulussa, että kotona. Pakkaaminen on perseestä. Tänään kävin siskon luona syömässä, ja sain kaikenlaista mukaani sieltä. Iittalan laseja, paistinpannun, kulhon.. Enää puuttuu vaan lautaset! (Omistan tasan kaksi muumilautasta, tällaiset;)

                2086547.jpg


Noista ei paljon muuta kun soppaa kiskota.. Toivottavasti joulupukki muistaa minua kunnon lautasilla. Ulkona on hirveä myrsky, joten tänään ei harmita olla neljän seinän sisällä! Muutenkin olo on suht seesteinen. Muutto jännittää ja en malttaisi oikein odottaa. Ja myös huolestuttaa, koska lain mukaan edellisen vuokralaisen tarvitsee olla ulkona asunnosta vasta maanantaina (1.12) klo 12.00. MUTTA.. Minä OLETAN että se tyttönen muuttaa siitä jo lauantaina, että saisin kamat sunnuntaina sisään. Oletan.. Ainakin kun kävin silloin asuntoa katsomassa, niin suurin osa tavaroista oli jo pakattu, joten kai hänellä on kiire muuttaa poikaystävänsä kanssa (vuokraisäntä kertoi) yhteen. Näin ainakin kovasti toivon. Vuokraisäntä lupasi tällä viikolla soitella.. Hermostuttaa! Toivottavasti kaikki kuitenkin menisi hyvin..

Toinen mikä aiheuttaa pientä hermostuksen aiheutta on yllättäen taas vanhempani. Isä oli eilen paiskonut äitiä seinille niin, että äidin piti lääkärille lähteä. Hilpeää. Perjantaina menen käymään äidin luona, ja lauantaina sitten takaisin. Perkeleellinen kiire tulee kun on muutto sitten sunnuntaina, mutta haluan varmistaa,että äiti on edes suh ok..

Mut hei, ellokselta tilaamani paita saapui perjantaina. AIVAN IHANA!

                                       2086549.jpg