Jonkin asteinen kyrpä otsassa (taas) tänään. Haluaisiko joku ostaa perheen? Vähän käytetty, eikä toimi. Annetaan hyvään kotiin, huonompikin menee. Odotan taas niiiiiiiiiiiin innoissani savon roadtrippiä helvettiin, ja koko äitienpäivän kärsimysnäytelmää. Rakas isosiskoni päätti eilen vierailla luonani (luonnollisesti ilmoittamatta etukäteen, rääkyi vaan postiluukusta että ala tulla avaamaan) ja sai vitutuskäyrän napsahtamaan yläkanttiin. Sisareni on mestari neuvomaan muita, kuinka heidän tulisi elää. Ja minähän elän ihan täysin väärin. Ensin jäkätys alkoi siitä,että en ole ostanut äitienpäivä-lahjaa, ja päätyi siihen että olen laiska ja lapsellinen kun en käy töissä. Selvä. Sanoin sitten sisarelleni,että en jaksaisi omassa kodissa kuunnella vittuilua, etenkään kun en ole häntä tänne pyytänyt. Lopputulos; Saan matkustaa bussilla huomenna savoon, enkä pääse sisareni +  hänen miehensä kyydissa.

Kivaa. Sehän on luonnollisesti vain oikein ja reilua, että maksan bussirahat ja pohdiskelen kahden tunnin matkan aikana, miten olisin nekin rahat voinut käyttää. Ensin siis maksan itseni kipeäksi vittumaisesta bussimatkasta, jonka jälkeen vietän vittumaisen viikonlopun kuunnellan sisareni ja vanhempieni "näin sinun tulisi elää"-neuvoja. Siihen kun lisätään vielä äitienpäivä-ateria mummolassa (jossa varmaan saan taas kuulla olevani lihava/ruma/typerä), niin lopputulos on se,että muutan australiaan ja katkaisen välit sukuuni totaalisesti.

Mulla hajoaa pää ihan tosissaan. Kaiken lisäksi tämän helvetin iloisen perhereissun takia joudun tänään painamaan kouluhommia koko saatanan yön, koska en viikonloppuna ennätä. Niin että hyvää viikonloppua vaan kaikille ja helvetin hienoa äitienpäivääkin samalla.