Suurimmat voimanponnistukset tälle viikonlopulle taitaakin liittyä parin koodirivin väkerrykseen. Muuten tiedossa on ihan vaan kunnollinen siivous, ruokaa ja leffaa. Kämppä on pommin jäljiltä.. Kumpikaan ei ole viikolla ennättänyt oikein olla kotona, joten meillä olisi keittössä myöskin viikon tiskit odottamassa..
Ahkerana töihin.. Torstain halloween-kekkerit menivät minun osaltani ihan hyvin. En muistanut ottaa koko asukokonaisuudestani kuvaa, mutta tuossa nyt pari hämärässä napattua ja suttuista esitystä.

                                   2026975.jpg       

                                 2026976.jpg

Tukka laitettiin ensin kiharoille, mutta...! Koska minulla on maailman omituisin hiuslaatu, niin kiharat muistuttivat lähinnä häpykarvoja. Olisin tietysti voinut lähteä pukeutuneena penikseksi. Mutta kuitenkin. Erehdyin jälleen pelaamaan juomapeliä poikien kanssa, joten olin aika vauhdissa kun lähdettiin baariin. Iltaan mahtui myös ikäväkin tapaus. Tajusin ettei minulla ja eräällä kaverillani ole mitään yhteistä, ja luottamukseni häneen on todellakin nolla. Hän toimi torstaina niin itsekkäästi, että meinasin jäädä sanattomaksi. Ei mitään kunnioitusta ystävyyttä kohtaan. Ja sitten humaluuksissani vaan mietin, että miksi pitäisin ystäväpiirissäni ihmistä, johon en luota, ja joka käyttäytyy kuin 16-vuotias teinityttö, vaikka ikää ja älyä pitäisi olla paljon enemmän. En miksikään. Olemme samalla luokalla, teemme töitäkin yhdessä, mutta nyt loppui vapaa-ajan vietto hänen kanssaan. En ala itseäni kiusaamaan tuollaisella. Piste, eikä siitä (toivottavasti) sen enempää.

Ulkona saattaa tulla viikonloppuna lunta!!! Tulisikin!! Tahtoo! Marraskuukin alkoi näköjään. Mutta, siivouspäivä odottaa, hyvät viikonloput!