Jaahas. Tänäänpä onkin ollut sellainen päivä,että voisi viillellä ranteita puulusikalla. Menin eilen entisen poikakaverin kanssa kaljalle, kun hän niin kauniisti pyysi. Mikäs siinä, oli ihan mukavaa vaihtaa kuulumisia, mutta tälläkin kertaa siinä meni ihan liian monta olutta samalla. Ei tää nyt taas vaikuta hyvältä tämä minun alkoholinkäyttöni. Joose repii pelipöksyjään kun kuulee aina reissuistani, ja ei tämä olokaan nyt ole niin kovinkaan hehkeä. Lähinnä turvonnut,väsynyt, kyllästynyt ja niin edelleen... Viina ei ole hyvästä, miksi en voi vaan tajuta? Kohta huolestun että menen samaa tietä kun isäni (semi-alkoholisti,juo joka päivä)
En taho. Hooooooooh. Kävin aamulla hirvittävässä univaje-tilassa (mutta ei krapulassa onneksi) näöntarkastuksessa. En muistanutkaan aikaisemmin mainita, että kävin tilaamassa viime viikolla uudet pokat ja aurinkolasit. Yhteensä 300€ elikkäs melko edullista... Onneksi.

En mennyt tänään kontakteille, ja huomasin etten ole siellä ollut kun yhden kerran. Koe on torstaina. Noh, luotan hallitsevani kyseiset asiat aika hyvin, mutta olen aikaisemminkin huomannut,että pilkka sattuu omaan nilkkaan, ja että tyhmyydestäkin sakotetaan.. Ei olisi ensimmäinen kerta kun minulle käy niin, että kehun olevani jossain aivan loistokas, ja sitten en olekaan... Hmph. Jep, muutenkin pitäisi nyt alkaa tutustumaan noihin verkkokurssien materiaaleihin, eikä olla näin löysä vätys. Oma saamattomuus ja holtittomuus alkaa ärsyttää. Mahassa esiintyy laajenemista, parisuhteessa esiintyy kränää, molemmat vanhempani ovat ilmeisesti tulossa hulluiksi (ei siitä sen enempää nyt), ja itse taiteilen hermoromahduksen partaalla ja lääkkeenä on alkoholi. Ei hyvä.. Ei näin.