Jouduin perumaan kahdelle kurssille osallistumisen, kun tajusin että vuorokaudessa ei edelleenkään ole enempää tunteja kuin 24. Tietysti jos haluan unohtaa mahdollisuudet viettää sosiaalista elämää,niin voisin vallan hyvin sompailla koulumme yksikköjen välillä kurssilta kurssille... Mutta luovutin. Tässä jaksossa olisi ollut kolme 12 tunnin päivää. Se on...Liikaa! Hyvä että selviän yhdestäkään. Kuka on keksinyt iltaluennot? En minä pysy silloin enää hereillä, saati keskittyneenä. Ahdistusta aiheutti myös kurssikirjat jotka "Eivät ole pakollisia mutta äärimmäisen suotavia" Eli jos et osta niin voit olla varma että tämä kurssi ei läpi mene.
Opus nimeltä web-selainohjelmointi maksaa vaivaiset 46,90€. Samaa hintaa vaaditaan myös Web-ohjelmoinnin kirjasta. Ai että ostaisinko molemmat? EN! Enkä tiedä ostanko yhtäkään, kun kerta on noin hintavaa. Olen suomalaisen kirjakaupan kanta-asiakas, mutta mitä hiton hyötyä siitä kortista nyt oikein on? Saan jotain tarjouskirjoja,"Näin hoidat saniteetti-tilojasi" puoleen hintaan?

Olen taas palannut ikuisiisprojektini laihdutuksen pariin. Hei taas, kiva tavata. Syksyhän on perinteisesti sitä aikaa, jolloin aloitetaan uusi uljas elämä. Ja marraskuussa viimeistään unohdetaan se uusi uljas elämä, koska on pimeää ja masentavaa, ja sohva,salkkarit ja Fazerin sininen on paljon houkuttelevimpia kuin urheilu. Oli miten oli, niin ostin sarjalipun uimahalliin, ja pyrin käymään kerran viikossa siellä. Siihen yhdistettynä lenkit ja sekä mahdollinen itsekuri jääkaapilla käynnin kanssa, niin ehkä jo vuonna 2010 saatan olla kesäkunnossa! Toivoahan aina saa! Ehkä minusta myös tulee samalla järjestelmällinen, aikuinen, ja tuloksellinen. Unohdan baareilut, opin käyttämään rahaa, sekä minusta tulee hyvin pukeutunut! Varmasti. Joskus.

Muotiblogit aiheutti eilen hämmennystä. Aika monessa on kuva "päivän asusta". Ei helvetti. Jos itse alkaisin ottamaan kuvia päivän asusta, tulisi aika yksitoikkoinen kuvasarja. "Päivän asu; Farkut, valkoinen paita, musta vakosametti-takki/jakku, pinkit lenkkarit, pinkki kaulahuivi."
Seuraavan päivän asu! Farkut, VIHREÄ paita, musta vakosametti-takki/jakku, pinkit lenkkarit, pinkki kaulahuivi.. Kröhöm.. Sama jatkuu koko viikon läpi, vain paita vaihtuu (ja alushousut ja sukat) paitsi joku päivä minulla saattaa olla hame ja punaiset polvisukat.. Ehkä minusta ei olisi muotibloggaajaksi. Kaikki kunnia vaan niille, jotka osaa pukeutua hyvin ja persoonallisesti. Olen liian vanha sellaiseen ilmiselvästi.

Tänään lähden opiskelemaan IT-ammattilaisuutta ja johtajuutta. Odotan innolla miten opiskellaan johtajaksi.