Ei uskoisi,että allergialääkkeet saa ihmiseltä näin totaalisesti puhdin pois. Ja tätä on jatkunut jo muutaman viikon. Viime yönä nukuin 11 tuntia, äsken tunnin päikkärit, ja silti olen rättiväsynyt ja kiukkuinen.
Lenkillä käynti voisi auttaa, mutta koen ylivoimaisia vaikeuksia jo ajatellessani lenkkivaatteiden päälle pukemista. Loisteliasta. Tänäänkään en saanut oikeastaan mitään aikaiseksi. En jaksanut edes kivuta opintotoimistoon hakemaan lappuja joissa kiroaisin kelan alimpaan helvettiin ja niin edelleen..
Päivän jännin tapahtuma oli,kun huomasin että olin päässyt eräälle kurssille mukaan joka minulta jäi syksyllä uupumaan. Mahtavata! Eipähän (toivottavasti) jää siis ensi syksyyn tältä vuodeltä mitään roikkumaan.

Käyn taistelua mässynhimoa vastaan. Se joka väittää, että mieliteko menee vartissa ohi, ei tiennyt mistä puhui.. Olen koko päivän himoinnut jotain hyvää ja epäterveellistä, onneksi olen (ainakin vielä..) ollut niin laiska etten jaksa lähteä kauppaan. Laihdutus ei mene ihan niin kuin toivoisin. Olen laiskistunut tosi paljon, enkä jaksa käydä lenkillä kuin ehkä pari kertaa viikossa. Jumppapallolla sentään heilun menemään melkein joka ilta. Syömiset on mitä sattuu, kun yksin asun niin en jaksa panostaa ruokapuoleen. Great. Ja sitten tämä mieletön mässyhimo. Great,great,great. Suomen peli on pahuksen myöhään, en tiedä miten saan itseni pysymään hereillä. Varma tapa olisi tietysti pitää täällä taas poikien kanssa kisastudiota, ja ne pitäisi sitten mölyllään minuakin hereillä, mutta ajattelin antaa naapureille rauhan.. Naapurisopu yllä ja silleen.  Joose ei ehkä arvosta jos saan tässä kesän aikana varoituksia kerättyä..

Muttajotta. Taidan  lähteä houkuttelemaan itseäni lenkille. Kauemmas kuin lähikaupan karkkihyllylle..

*Edit klo 19.24. No lol tänää mikää tiistai ole. Nythän on keskiviikko! Hieno otsikko! Huhhuh..