Miksi ihmeessä sinkoan viikonloppuisin aina näin aikaisin ylös? En ymmärrä elimistöni logiikkaa. Enivei, viikko meni taas hurjn nopeasti ohi. En ennättänyt tehdä oikeastaan muuta kun vääntää koodia, ja käväistä silloin maanantaina koulun yhteisissä kemuissa. Oli ihan hauskaa tutustua uusiin ykkösiimme,vaikka onhan osa niistä..Noh,aika nuoria.. Mutta olenpa minäkin muistaakseni kerran ollut. Onneksi älysin maanantaina lähteä aikaisin baarista kotiin, tiistaina piti herätä aikaisin jonottamaan kauppakadun appron lippuja! Tuskin maltan odottaa! Samat kaverit joitten kanssa vietin juhannusta ovat myös tulossa, ja on kiva nähdä heitä pitkästä aikaa. Muuten viikolla ei tapahtunut kerrassaan mitään. Paitsi että Joosella oli synttärit. Niitäkään ei juhlittu, koska Joosen fuksiaiset olivat saman päivänä. (Ostin kuitenkin viinerin ja kaksi South Park-boxia lahjaksi)

Eilen käytiin viimeinkin katsomssa se Kummeleiden Alivuokralainen... PETTYMYS! Se ei vaan saanut kirvoitettua yhtään kunnon naurua irti. Hiukan hymähtelyä, mutta ei räkänaurua. En suosittele maksamaan leffalipun hintaa siitä, kannattaa ennemmin odottaa dvd:tä. Eilen oli muutenkin kirvelevien pettymysten päivä, kun koitin löytää farkkuja. Mikään, siis MIKÄÄN ei ole niin hankalaa kun kunnon farkkujen löytäminen (ainakaan silloin kun ei ole valmis maksamaan niistä ihan mitä tahansa) Aikoinaan henkkamaukan myyjäkin tuskaili kun minulla on niin epäsuhtainen kroppa, (suutuin ja uhkasin ties millä, vaikka oikeassahan se tyttö oli) Lantioni on kapea, perse lattana, sitten on kaljamaha kuitenkin, ja universumin lyhyimmät sääret. Löydän farkut noin kerran viiteen vuoteen, ja sitten kulutankin ne puhki.  Ensi viikolla jos suinkin vain ennätän, niin aion silti kaivaa jokaisen vaatekaupan farkkuhyllyn läpi.

Tänään olisi illalla yhden kaverini synttärit, mutta ainakin nyt tuntuu ettei huvittaisi yhtään. (Voi tietysti johtua kellonajastakin) Eilen järkytyin kun luin (Vilkaisin!) kaverini (huom!itsehän en tilaa!) Cosmopolitania. Ei jumalauta. Miten voi sivukaupalla noin paljon paskaa?? (Myönnettäköön, on siinä ehkä yksi hyvä juttu per lehti) Tässäpä teille hiukan vinkkiä; "Laittaudu aina kauniiksi, lenkilläkin voit törmätä söpöön miehee, tai tehdä muut naiset kateellisiksi" ....Siis...Mitä? Saako tuollaista julkaista enää 2000-luvulla? Missä kaikki feministit? Kuka jaksaa näyttää hyvältä 24/7? Ja kuka helvetti luulee itsestään oikeasti niin paljon, että luulee muiden kyyläävän itseään kateellisena lenkilläkin?

Näihin kysymyksiin päätänkin tämän vuodatuksen tältä erää. Illalla baariin, saa nähdä tulenko hengissä kotiin. Viikonloput!