Tartteisin nyt tähän hätään jonkinasteisen feispuukki-etiketin. Miten ignooraat kaikkien tyhmien ihmisten friend requestit silleen....Öh, diplomaattisesti. Kaikenlaisia Sanna-leenoja ajalta päiväkerho tai yläaste löytyy koko ajan. Sori vaan Mirva-Johanna, mutta kun olit ihan paskamainen jo päikkärissä, et ikinä antanut muille sitä nukkea jolla oli korkkiruuvikiharat. Myöskään Eleonoora-Sirpukka ei nyt saa mun himoittua ystävyyttä, koska sillä oli ylä-asteella isommat tissit ja muutenkin se sai enemmän huomiota.
Notta sellasta. Muutenkin luovun kohta koko naamakirjasta, kun en jaksa kaikenmaailan "Urpo-Pekka lähetti sinulle halin"-juttuja, ja sitten pelkään että jos ignooraan sen,niin Urpo-Pekka luulee mun vihaavan sitä.
Teen elämästäni hyvin haasteellista...

Tänään olin oikein energinen ja reipas, mikä nyt ei kuulu yhtään tapoihini. Naputtelin muutamat markkinoinnin raportit, ja räpelsin tietokantoja, vapaapäivänä*! Miettikääpä sitä. Jos sama duracellpupu meininki jatkuu, niin voin pääsiäisenä hyvillä mielin vetää lonkkaa ja syljeskellä kattoa kohti. Hoitaa rairuohoa ja syödä suklaamunia kohteessa X. Kohde X on vielä mysteeri kaikille. En tiedä lähtisinkö kohti savoa ja äidin puuropatoja, vai nyhjöttäisinkö yksin pääsiäistipujeni kanssa kotona. Valintojen maailmaa.Porukoilla saisi hyvää ruokaa,mutta psyyke kärsisi. Kotona taas sielu lepäisi, ja nuudelit maistuisi. Joutuu ehkä heittämään kolikkoa.

Eilen sain todisteen siitä, että ikää alkaa tosiaankin olla aika paljon. (Paljastettakoon, että sijaitsen siellä kahdenkympin rupsahtaneemmalla puolella..) Isosiskoni lahjoitti minulle vanhan puhelimensa. Tollasen kivan pinkin Samsungin.

                                                          1385784.jpg


EN OSAA KÄYTTÄÄ SITÄ! Siis hittolainen, olenko minä nyt näin käsi oikeasti?? En löydä MISTÄÄN sellaista toimintoa, millä koko luurin saisi äänettömäksi! Tekstiviestin kirjoittaminenkin kestää ikuisuuden! Voisin tehdä erittäin laajan heuristisen arvioinnin tuosta käyttöliittymästä ja sen käytettävyydestä... Tähän on tultu. Tarttee kohta vääntää mukeloita maailmaan, että ne voi opastaa tälläistä haahkaa tekniikan kanssa. Mahtavaa. Jos ostaisin sähköhammasharjan, niin osaisinkohan edes sitä käyttää?

* Oikeasti emme saa sanoa niitä vapaapäiviksi, ne on KONTAKTIVAPAITA ITSEOPISKELUPÄIVIÄ.