Ikä alkaa painaa, kun krapulat on kahden päivän mittaisia. Lauantaina köröttelin savoon, ja lähdettiin sitten tyttöjen kanssa syysretkelle, kun Joosekin paineli omia menojaan. Käväisin Savonlinnassa bilettämässä hurjimmassa baarissa ikinä.. Oli hauskaa, ja Joosekin eksyi samaan baariin. Pitkästä aikaa olin myöskin parkettien partaveitsi, ja pyörittelin persettäni niin muka seksikkäästi eestaas. Vieraissa kaupungeissa on kiva käydä, kun voi toilailla ihan rauhassa! Valkovenäläiset vei mennessään, ja kotimatkalla piti tehdä pieni pitstoppi.. Mutta sehän ei mitään haitannut. Eilen möllöteltiin Joosen kanssa krapulassa, katsottiin Frendejä ja syötiin pizzaa. Hieno päivä siis. Sain isältä auton viikoksi lainaan, jeeeee! Ehkä olematon ajotaitoni ei katoakaan ihan kokonaan kun pääsen nyt rälläämään!

Nyt pitäisi saada viikko kulumaan täällä. Kaksi raporttia puuttuu vielä viimeisestä kurssista!! Tämän päivän jälkeen ehkä vain yksi! Lauantaihin mennessä kaikki pitäisi saada valmiiksi, sitten onkin rapujuhlat, jonka jälkeen körötellään Jyskälään takaisin. Ensi viikon tiistaina Tukholmaan.  Saadaan Joosen kanssa viettää melkein koko viikko kahdestaan isän luona.  Iskä on reissuhommissa, MUTTA... Jostain kumman syystä mummo haluaa tulla tänne tällä viikolla yöksi. En ymmärrä mitä helvettiä se huuhkaja nyt tänne alkaa ryntäilemään, on tainut viimeksi käydä ehkä viisi vuotta sitten.. Se on ainakin varma, että minä en sen kotkan kanssa samassa paikassa yötä vietä.  Suku on pahin. En tule toimeen oman suvun kanssa, puhumattakaan Joosen suvun...

Vielä viimeinen ihmetyksen aihe on Kanadan huippumalli, joka pyörii nelosella. Se on vähän... Halpaversio. Ehkä olen vaan niin tottunut jenkkiversioon, jossa kaikki on niin kuvankauniita, ja nyt en osaa arvostaa kanadalaisia tyttöjä, joilla saattaa olla vaikka finni. No ei, eniten häiritsee se, että ne kuvat ei ole yhtä hienoja kun alkuperäisessä versiossa. Jotenkin ne on vähän valjuja. Mutta ei siitä sen enempää, aion silti vahtia jokaisen jakson... Hyvää viikkoa vaan kaikille.