Arki ihanainen on taas saapunut keskuuteen. Nyt kun olen IT-juridiikan ja työsuhdejuridiikan kirjoja vilkuillut,niin alkaa kaduttaa etten mennyt töihin. Syyt miksi en mennyt töihin ollenkaan oli se että, tarvitsen ne ylimääräiset opintopisteet vaihtoa varten, ja toisekseen... Minulla ei viime vuonna ollut lomaa juuri lainkaan. Kesän aikana pidin ehkä viisi päivää vapaata (olin töissä suositussa kesäkaupungissa tarjoilijana) ja sitä edeltävänä talvena tein kahta työtä. Nyt halusin sitten viettää rennomman, joskin myös köyhemmän kesän...
Mutta noh. Turha se on enää itkeä kun on jo paskat housussa. Että koitan nyt vaan lukea juridiikkaa ja tehdä siitä miljoonasivuisia ja järkeenkäypiä raportteja, sen sijaan että tarjoilisin ihmisille ruokaa ja viinaksia.

Sää on asia, joka ei muutu vaikka siitä kuinka purnaisi. Silti hiukan harmittaa kun ei paista aurinko.. Oma vireystaso on suhteellisen yhtä korkea kuin ameeballa, ja keskivartalosta näkee,että on grillimakkara ja olut taas maistunut. Itsekurini on pettänyt minut, mutta ehkäpä maailmassa voi sattua pahempiakin asioita, kuin että on vähän pyöreä. Olkoon. Laihdun jos laihdun, jos en niin sitten en. Tästä lähtien päätän,että minussa on muita loisteliaita ominaisuuksia.... Öh,kuten huumorintaju joka ilmenee myös silloin kun ahtaudun bikineihin..
Hehheheh. Kävin maanantaina hakemassa uudet lasini! Kuva ei oikein tee oikeutta niille, ne on vielä paremman näköiset! Aurinkolasini valmistunee myös tällä viikolla, odotan innolla millaiselta mafiosolta tulen vielä näyttämään... Mutta ihmiset, minulla ja kavereillani on ollut kova väittely,että milloin silmänympärysvoiteen käyttö tulisi aloittaa? Missä iässä? Kaverini sanoi että jo kakskymppisenä, jos näin on niin perkele olen myöhässä.... Siinäkin.

Mutta,tässä lasini.
1675170.jpg