Eipä ole tullut kirjoiteltua..Koko ajan olisi kova kiire, mutta silti en saa mitään aikaiseksi. Nytkin pitäisi koodata, mutta mujuan vaan krapulassa yöpaita päällä kotona, ja torkun sohvalla. Katson Simpsoneita. Laiskan lisäksi olen ollut täysin holtiton rahankäytössäni. Tili näyttää suhteellisen lohduttomalta, ja tuossa olisi pienoinen pino laskuja.. Ääääh. Torstaina olin suorittamassa Kauppakadun approbaturia, ja oli oikein kivaa. Tuli käytyä mielenkiintoisissa pubeissa, joihin en ole ennen jalallani astunutkaan.. Tosin, en taida astua uudestaan.. Ehkä ensi vuonna kun menen suorittamaan cumun.. Mutta tosiaan, jonotettiin Giggliniin puolitoista tuntia!! Jumalauta. En ole koskaan jonottanut yhteenkään baariin niin pitkään. Meinasi hermot mennä, mutta onneksi taskumatti oli mukana, ja sain haettua appro-merkkini. Olen alkanut uskomaan kännissä, että olen sikarikas. Torstainakin kuvittelin ilmeisesti olevani miljonääri, ja aamulla lompakkoa katsellessa meinasi tosiaan tulla suru puseroon... Eilinen meni kuitenkin vähän paremmin, olin juhlimassa Janskun synttäreitä, ja kovasta humalatilasta huolimatta ymmärsin baarissa omat rajani tuossa varallisuudessa..ONNEKSI.

Jalat ovat ihan romuna, koska kipottelin eilen tiukassa kynähameessa ja saappaissa, eikä se ollutkaan nii helppoa kun promilleja on enemmän kuin tarvitsisi. Kaiken huipuksi saatiin Katseessa pippurisumutteet melkein pärställe. Jonotimme Soolon kautta sisään, ja joku mies päätti käydä aukomaan päätä ja ilmeisesti riehumaan muutakin. En niin tarkasti tapahtumien kulkua nähnyt, mutta yhtäkkiä alkoi yskittämään ja aivastuttamaan. Koko jono pärski ja keuhkoissa hiukan pisteli. Olipa kokemus sekin..

Muttamutta.. Mitäs muuta. Koulu menee siis suhteellisen heikolla menestyksellä, raha-asiat ovat myöskin aika huonosti, laihduttaminen on inhottavaa ja siksi syönkin paljon mieluummin, ja kuulin äidiltäni että meidän lapsuudenkoti lähtee myyntiin. Enkä aio enää pitää mitään yhteyttä isääni. Nyt loppui.
Sellasta tältä erää, taidan palata tuonne sohvalle makaamaan ja katselemaan luomien läpi telkkaria.

Ai niin. Lähden ehkä sittenkin uudeksi vuodeksi Riikaan! En ymmärrä mistä raapaisen rahat siihen mutta...
Eilen ainakin suunnittelin pitäväni lopun lokakuuta tipatonta. Ehkä siitä säästän?