Kävin eilen kokeilemassa bodypumppia ensimmäistä kertaa elämässäni. En ole oikein ryhmäliikunta ihmisiä, joten ei oikein napannut. Tehokasta se varmasti kyllä on, itsehän en pysty juuri edes istumaan kun pakarat on niin jumissa, reisistä puhumattakaan.. Oikeastaan minua vaan nauratti koko tunnin ajan, sillä vetäjällä oli sama soittolista mankassaan, kun mikä soi gigglin marlinin ysäripuolella.. Koita siinä rautaa pumpata kun mietit, että yleensä pyörit lattialla tuoppi kädessä kun soi Michael Jacksonin thriller...

Tänään olisi taas koulua kahdeksaan asti.. Kahdelta alkaa ensimmäinen luento, mutta taidan lähteä jo aikaisemmin koululle koodailemaan. Eilen sain nimityksen projektipäälliköksi kevään tietojärjestelmäprojektille. (Kevyet 15 opintopistettä) Hiukan jännittää, mutta onneksi teemme projektin Scrum-menetelmällä, eli minulla ei ole mitään direktio-oikeutta, vaan ryhmä on demokraattinen, ja tekee päätöksiä yhdessä. Oikea nimike hommaan taisi olla "Scrum-master". Odotan pelolla kevättä..

Lyötiin porukalla vetoa, että olemme viikon ilman juopottelua. Se kuka häviää, maksaa kaikille sikspäkin. Vedossa on neljä henkeä, joten kalliiksi käy jos tämän häviää.. Lauantaina menen sitten savoon moikkaamaan vanhoja kavereita (ja äitiä..ja isää kai myös)
Tänään tuli tuet, mutta vuokran jälkeen ei paljon tilille jäänytkään, niin paljon olen innostunut tuhlaamaan. Hienoa.. Ja henkkamaukan laskukin taitaa tulla tässä kuussa.. Ja seuraavassa kuussa pitäisi maksaa se slovakian matka.. Joudun ehkä harkitsemaan osa-aikaisen työn hankkimista, vaikka aika ei siihen taida riittää.. Tai sitten alan tekemään lottoa ja totoa!