Eilen tunsin oloni jo niin voittamattomaksi, että lähdin kavereitten kanssa Jaloon syömään. Kaveri sai 40% alennuksen, joten otettiin ihan alkuruoat ja oluthan kuului toki asiaan.. (tosin itse pidättäydyin yhdessä) Söin valkosipulista saaristoleipää alkuruoksi, ja pääsuoaksi paahtopaistileivän. Oli hyvää, perus pubiruokaa, leipä oli ihanan raikkaan makuinen. Samalla reissulla pyörähdin anttilassa ja ostin ripsivärin, luomiväripaletin (sellainen tosi köpsä, taisi maksaa 2€) ja South Park-boksin. Tottahan tällainen kostautui, ja kuume nousi uudestaan tänään. Hienoa. Pysyn siis illan kotona. Taas. Pahus.

Kahden tunnin päiväunien jälkeen päätin vaatekaapin lisäksi siivota puhelinmuistioni. Poistin kaikkien sellaisten ihmisten numerot, joitten kanssa en enää pidä juuri minkäänlaista yhteyttä. Sitten mietin, että saman voisin tehdä ihan oikeassakin elämässä. Miksi minulla on ystäväpiirissä sellaisia ihmisiä joista en pidä, ja joiden seura ei tee minua iloiseksi?? (Ei niitä onneksi paljon ole) Eihän siinä ole mitään järkeä. Poispois.
On huono olo :/ Siis fyysisesti, onkohan asialla jotain tekemistä sen sipispussin kanssa jonka söin tänään? Ei kai? Ja henkkamaukan paketti ei tullut tänäänkään!!! PERKELE sanon minä! Sen piti tulla tällä viikolla!! Kiitos nyt vaan sitten tästäkin. NII. Ja toinen omituinen homma liittyen henkkamaukkaan..Ostin kaveriltani takin, jonka hän oli tilannut hennesin postimyynnistä, mutta se oli liian iso. Se haisee aivan kammottavalle!! Sellaiselle...Imelälle! Takki!?!! No,tänään sitten pesin sen, ja se ei auttanut mitään!! Olen koittanut tuulettaa sitä,pestä ja vaikka mitä mutta se vaan haisee! Jos joku mahdollisesti tietää millä hajun saa pois, niin kertokaa, kiitos! Tai haiseeko ne kaikki tuon mallin takit pahalle?? Sellainen musta, A-malli. Outoa. Muttamutta. Ehkäpä lähden lukemaan Inka Nousiaisen kaksi kevättä-kirjaa (Nousiaisen kirjat on aivan ihania, kannattaa tutustua) ja pakkailen sitten savon trippiä varten tavarat..Viikonloput!