Olen ameeba. Ihan oikeasti. Suurin voimanponnistukseni fyysisesti oli kirjastossa käynti, kun tarvitsin muutamaa kurssia varten puisevaa luettavaa lakipykälistä. Älyllinen voimanponnistus oli varmaankin sitten vessapaperirullan vaihtaminen.. Kyllä tää taas tästä! Aivosoluni ottavat nyt vain vähän lepiä..

Koin eilen kulinaristisen nautinnon! En aikaisemmin ole käynyt Memphisissä syömässä, koska kyseinen paikka on hiukan liian hintava lompakolleni. (mutta muuten oikein kiva paikka) Mutta eilen päätettiin siskon kanssa käväistä. Söin aivan ihanan makuisen tuna sandwichin!!! En ole ennen syönyt tonnikalaa, joka on paistettu kuten pihvit, tämä oli aivan loistavaa! Voin suositella! Ja itseasiassa tämä ei käynyt edes kukkaron päälle, koska tarjoilija kämmäili jotain aivan mystistä. O__o Ensin hän toi laskun, johon aikaisempi tarjoilija (joka otti tilauksemme) ei ollut lyönyt oluitamme. Rehellisinä tyttöinä mainitsimme tämän, ja kyseinen herrasmies sanoi että menköön nyt talon piikkiin. Laskun loppusumma oli 16,75€. Ööö. Minun leipäni maksoi n. 13€ ja sisareni saman verran. Hmmm. Oma laskupääni ei ole hääppöinen,mutta sen verran minäkin tajusin että loppusumma oli liian vähän.. Mut hei, mikäs siinä,en valita.

Pistin eilen rahaa palamaan myös kahteen huppariin ja niihin aurinkolaseihin. Arskoista en laita kuvaa, koska näytän ihan mafiosolta.. Pahus.
Joose sai minut ylipuhuttua tulemaan savoon. Lähden launtaina tai sunnuntaina. Sinänsä on kiva mennä, koska ei tuota yhteistä aikaa Joosen kanssa juuri ole,mutta..... En ole mökkeilijä. En todellakaan. Kaikki ihmettelee miten olen kaupunki-ihminen henkeen ja vereen, vaikka olen maalta kotoisin. Mystisiä ovat Hanselman tiet. Hiukan myös harmittaa kun missaan Veetin, joka palajaa itse sunnuntaina mökiltään. Ei olla nähty kolmeen viikkoon. :(  Onneksi yhteinen ilosaaren reissu odottaa.....!!!!!!

Nyt palajan sohvalle hankkimaan lisää makuuhaavoja.