Paskamaisinta opiskelussa; Se kun saat kokeen eteesi, ja tunnet itsesi niin käsittämättömän,loputtoman, saatanan TYPERÄKSI,etkä edes ole varma oletko ymmärtänyt kysymystä oikein,saati sitten että miten siihen nyt pitäisi vastata! Aivoissa pyörii vain yksi ajatus;"Oonko mä nyt näin perkeleen tyhmä? HÖLÖMÖÖÖ!"
Semmosta. Tentteily on niin syvältä,että minun sanavarasto ei riitä edes kuvaamaan. Eikä nää etätyötkään nyt ole yhtään sen kivempia..(ööh..kivoimpia?Hyvempiä? En osaa enää kuin koodikieltä!)
Mutta eipä tässä kai se ruikutus taas auta. Ellei siitä saa opintoviikkoja. Jos saa niin ilmoittakaa ihmeessä!

Muuten menee ihan normaalisti. Kämppä on sekasorto, jääkaapissa homeinen kurkku ja valo, laihduttaminen tonnikalalla suoraan purkista on jees, vapaapäivinä koodailen kotona tukka pystyssä kahvimuki kourassa. Niin joo. Ja koska Joose ei ole minua höykyttämässä,niin olenpa sortunut sauhuttelemaankin aina välil.....Joka päivä. Ei näin. Joku roti elämään. (Mikä muuten roti on? Ihan ihme sana.) Mutta mitään merkittävää ei ole siis tapahtunut. Muuta kun,että SubTv näyttää enemmän simpsoneita, ja Greyn Anatomia jäi kesätauolle. Niiskis.