Olen koko päivän keksinyt kaikkea muuta tärkeämpää tekemistä, kuin raskaat kouluvelvollisuudet. Epätoivoissani siivosin kaikki keittiön kaapit, suunnittelin pullan leipomista, siivosin kirjahyllyn ja vaatekaapin..Kun en jaksanut enää keksiä mitään siivottavaa, päätin kasvattaa puhelinlaskua,ja soitella kavereille ja juor.. Siis. Keskustella omista ja muiden kuulumisista. (Minähän en juorua, enkä jauha paskaa, pois se minusta,hus.) Puhelu Emyn kanssa oli valaiseva. LIIANKIN valaiseva. Joskus ihmettelen ystävyyttämme, että hittoako minä kuuntelen vaan toisen ihmisen valituksia, kun se ei sitten vastaanota yhtään minun huoliani? Mutta kuitenkin, kuuntelin noin tunnin selostusta Emyn poikaystävän ominaisuuksista, ja koitin keksiä jotain analyysiä, että mitä se mahtaa tarkoittaa, kun Leevi sanoo ettei halua muuttaa yhteen. (No ööö! Sitä ettei se HALUA muuttaa?! Ai ei,väärä vastaus?) Joskus ymmärrän liiankin hyvin, miksi miehet valittavat naisten idioottimaisuudesta. Loppukaneetti puhelulle oli mielenkiintoinen;

"Mut hei, näin sun eksää sen uuden tyttöystävän kanssa!"
"Aijaa! Minkäslaisen tytön kanssa se on? Onko mukava?"
"Joo, tosi mukava, ja tosi paljon aikuisempi kun sinä."
"...."
"Siis ei tietenkää pahalla,mut ihan hyvähän se X:lle on, että löytää jonkun vähän... "
"Joo. Ymmärrän. Perunat kiehuu yli. Moi"

Siis eihän tuollainen nyt vaan VOI olla sallittua, että minun ystäväni sanoo noin? Eihän? Missä on ystävyys-suhteiden lakikirja? Tahdon tarkistaa. Enää en ihmettele sitäkään, miten ystäväpiirissäni on noin sata kertaa enemmän poikia kun tyttöjä. Naisten välinen solidaarisuus on shittiä.
Häpeäkseni menin samantien surffaamaan naamakirjaan (noloa ja lapsellista, kyllä!) etsimään tämän kyseisen aikuisemman tyttöystävän. (Minä EN ole mustasukkainen, olen vain utelias)
Kieltämättä SAATAN olla ehkä hiukan kehityksestä jäljessä, jos nyt vertaamaan aletaan. (Mikä ei tietenkään olisi viisasta) Mutta vertailun vuoksi;

Hanselman lempielokuvat; Simpson's the movie, Totoro ystäväni, Kikin lähettipalvelu, kaikki Pixarin ja Disneyn elokuvat.

Kypsän naisen lempileffa; Citizen Kane, Amelie ja jotain diipadaapaa josta en ole koskaan kuullutkaan

Hanselman lempi tv-sarjat; Simpsonit, Top Chef, Greyn Anatomia

Kypsän naisen; "En katso paljon televisiota" (MITÄ???)

Hanselma lempikirjat; Kaikki Harry Potterit, Muumikirjat, Vaahteramäen Eemeli, Ronja Ryövärintytär, Taru Sormusten Herrasta, Narnia-saaga..

Kypsän naisen; Riikka Pulkkinen - Raja, Carlos Luis Zafon - Le Sombra del viento

Hitto vie. Luojan kiitos, en tosiaan ole mustasukkainen, ehkä vain hiukan tyrmistynyt omasta sivistymättömyydestäni ja lapsellisuudestani. Ottaisikohan päiväkoti minut takaisin?
Nyt lähden kirjastoon, ja todellakin katson että lainaan jotain aikuismaista ja sivistävää, ja jätän ne Puppe-kirjat hyllylle. Sitten menen varmaankin terassille siemailemaan viileää valkoviiniä, ja ostan baskerin.