Tekisi mieli kovasti lähteä mäiskimään yhtä opettajaa kaaliin. Kurssilla on kaksi välitenttiä + etätyö. Sain ensimmäisen tentin läpi, toista en, ja nyt joudun tekemään MOLEMMAT UUDESTAAN!!? Mitä??Miksi??
En ala!! Eka tentti oli maaliskuussa, olen jo unohtanut suurimman osan asioista!! Sitäpaitsi se meni läpi!! Miksi siis kaksi tenttiä! Voihan...vitamiini. Haistakoon koko ukko minun puolesta sikalaa. Ja juokoon Nokian vettä päälle. Kiitti vaan. Ja kun urputtamaan aletaan, niin voisin ehkä jopa avautua Kelastakin jotain. En tajua mitä kouluttamattomia, elämäänsä kyllästyneitä idiootteja siellä on, mutta ei luulisi parin lapun käsittelyn kestävän kahta kuukautta pidempään. No tottakai kestää. Kyseessähän on Kela. Kohta alkaa Hanselmaa ahdistamaan, jos ei päätöstä ala kuulumaan. Elän kesän pelkällä pyhällä hengellä, mikä on hankalaa kun en kirkkoonkaan kuulu. Helevetin hienoa.

Muuten pössis on vaan ahdistunut. Etätöitä ja kiirettä. Sitten vielä joku pahuksen äitienpäivä. Ei sillä, kyllä minä äipykästäni tykkään, mutta nyt löytyisi parempaakin tekemistä kun huristella Savoon ja leipoa kakkua. Tosin.. Nään myös Joosea samalla. <3 Tykkään kyllä yksinolosta,mutta onhan täällä vähän... Tyhjää. Mutta ei auta itku. Voinpahan leikkiä villiä (hahahahaha) sinkkuelämää ja kuvitella olevani Carrie. (HAHAHAHAH, ei noilla kengillä)  Hoooooh.  Ja sitten vielä vähän mummovalitusta fyysisistä vaivoista; Allergialääkkeet laittaa kovasti nukuttamaan, pää on täynnä räkää, sekä nilkka on nyt toista viikkoa jo paskana. Hiukan hidastuttaa tätä minun köh..."laihdutustani". Joka on tosin viime aikoina sisältänyt vain ja ainoastaan alkoholia ja roskaruokaa..

Tietysti tapahtui ihan mukaviakin asioita. Sain ympättyä itseni kursseille, joita vaaditaan vaihtoon lähtöä varten. Olen siis askeleen lähempänä Kiinaa! Syksyllä asia ratkennee, kunhan saan vaadittavat kurssit pakettiin ja apurahat kouraan. Sitten kutsuu Shanghai!

Voisihan sitä huonomminkin mennä.