Viikonloppu meni aivan liian nopeasti. Perjantai meni niin kuin arvelinkin, olin väsynyt eikä juhlafiilistä oikein löytynyt, joten menin aikaisin kotia nukkumaan. Tosin jäi siitä reissusta slovakian matka käteen... Varattiin kavereiden kanssa jookoskookoksesta hiihtolomareissu. Suhteellisen edullista, ja odotan jo ihan innoissani reissua :) Pientä lohdutusta siihen etten päässyt kiinaan vaihtoon.. (Nyt on tosin selvitteillä, pääsenkö ensi syksynä australiaan...!) Joosen kaverit myös ehdotti, että voitaisiin viettää porukalla uusivuosi Riikassa. Itse olisin jo pakkaamassa laukkuja, mutta Joose ei taida olla niin innostunut. En ymmärrä miksi. Tosin se mies on käyttäytynyt muutenkin hyvin mystisesti. Eilen sain viestin, että Joose oli laulanut KARAOKEA! En voi uskoa tätä! Olivat kavereidensa kanssa juomassa, ja siis...karaoke!?! Olisin ennemmin uskonut vaikka että Joose on homo tai ihan mitä tahansa, mutta en tätä! Kai se on kohta pakko minunkin korkata neitsyys tämän asian suhteen. Itsekin olin eilen sosiaalisella tuulella, ja olin illalla Mammun ja Janskun luona syömässä karkkia ja katsomassa leffaa. Illalla lähdettiinkin Sooloon parille puhumaan tyttöjen juttuja. Täytyy sanoa, että olen oikein, oikein iloinen, että olen onnistunut löytämään kavereita myös koulun ulkopuolelta, koska itseäni alkaa samat naamat jo hiukan ahdistaa. Siis mukavaa on viettää aikaa heidän kanssaan, mutta oli taas perjantainakin sellainen olo, että "taasko tätä samaaaaaaaa....." Joten on kiva nähdä tuoreempiakin naamoja välillä..

Tänään olisi koulun reissu keskelle metsää mökille saunomaan ja ottamaan ilolientä. Itse taidan unohtaa suosiolla iloliemet kotiin. Muutenkin olisi tälle viikolle perkeleesti tehtävää, joista on tarpeeksi vaikea suoriutua ilman krapulaakin. Joosellekin pitäisi ostaa lahja... Ja Mammulle.. Ideoita; ei ole.. Täytyy lähteä joko tänään aamupäivällä kauppakierrokselle, tai huomenna iltapäivällä, ennen leffaa. Emme Joosen kanssa eestyneet lauantaina kaupungille asti, vaan vietettiin idyllinen päivä tehden pizzaa, katsoen leffoja (pelkoa ja inhoa las vegasissa) ja tehden melkein kahden tunnin lenkin. Idylli <3 Ahdistuskin joka on parin viikon aikana minua vaaninut, melkein hälveni. Ja iski tänään jo takaisin. En ymmärrä mikä vaivaa, kun en osaa nauttia uusista projekteista, enkä oikein arjestakaan.

Ehkä se siitä kuitenkin. Nyt lähden ennen aamulenkkiä kysymään Jooselta, että minkä biisin se karaokessa oikein vetäisi...Adjö.