Kotona <3 Koska huomenna Tukholma kutsuu, ja saavuin kotiin vasta lauantaina, on tänä päivänä sitten tekemistä enemmän kuin aikataulu sallii.. Siksi aikainen ylösnousu. Pitäisi väsätä viimeinen raportti kasaan, tehdä pari tenttiä, siivota, pakata, ja illalla nähdä kavereita.. Suoriudun ehkä yhdestä asiasta. Jos siitäkään. Pakkausta koitin jo eilen aloittaa, mutta jäinkin ihmettelemään Joosen kanssa naisten kauneudenhoitotuotteita. Itselläni on vielä aika rajoitettu määrä pakkeleita ja sun muuta laastia, mutta kyllä niihinkin aikamoinen rahasumma on mennyt, puhumattakaan vessankaappien tilasta. Esimerkiksi rasvat!
On kasvorasva, vartalorasva, silmänympärysrasva, ja sitten itselläni on vielä jalkapohjille oma rasvansa.. Hiukset; Superkallis kampaamon shampoo, hoitoaine,tehohoitoaine, hiusnaamio, muotovaahto, hiuslakka...
Karvojen poistoon on ties mitä höylää ja vahaliuskaa, plus pinsetit. Ja mikä määrä aikaa tähän kaikkeen menee! Naisilla pitäisi olla kauneudenhoitovapaa!  Olisikohan eduskunnassa ymmärtäväisiä kansanedustajia jotka haluaisivat lähteä ajamaan tätä asiaa...? Vai alkaisinko ujuttamaan kauneudenhoitokuluni verovähennyksiin..

Tukkakriisistä muuten päästin. Sain sittenkin ajan kampaamoon, ja upotin sinne 63€.. Mutta letti on hieno. Kelpaa svenskeille näyttää. Loppuviikko maalla ei sujunut ihan niin rauhallisesti kun olisi voinut toivoa. Otin isäni kanssa vaihteen vuoksi yhteen, ja suututin noin puolet suvustani. No. Minkäs teet, eipähän tarvitse sinnekään sitten pariin kuukauteen mennä. Lauantaina oli rapukinkerit äidin, tädin, siskon ja hänen miehensä kanssa mökillä. En syönyt rapuja. Katsoin vain epäileväisesti kun muut ryystivät ja räimivät niitä. Ei ole mun juttu nähdä noin paljon vaivaa niin vähiin suupaloihin. (Helpompi on soittaa pizzataksi....)

Juu. Mutta en oikein edisty missään tämän päivän tehtävässä näemmä... Mikäli en illalla päivitä, palaan asiaan vasta viikon päästä. Kivaa viikkoa kaikille!

Kattokaa nyt miten äkäsen näkösiä kavereita.. Ei noita voi syödä! :|
1831904.jpg