Noniin. Eipä ole hetkeen tullut tänne kirjoiteltua. Homma karkasi siis silloin keskiviikkona lapasesta aika totaalisesti. Ryssin ruotsin kokeen, ja heti perään laskentatoimen. Siitä sitten omaan idioottimaisuuteen suivaantuneena lähdettiin poikien kanssa rantaan heittelemään jenkki-futista ja juomaan bisseä.
Siinä vaiheessa kun Joose ja äitini hänen kyydissään saapui,olin ja aivan jurrissa.. Koko päivä auringossa riehumassa ja bisseä,tietäähän tuon lopputuloksen..

Äippyli sitten vietti täällä kolme päivää. Ja siinä oli minulle jo kolme päivää liikaa. Hooh. Ymmärrän tietysti, että äiti on hajalla,ja haluaa puhua ja haukkua isän maanrakoon.. Mutta tarvitseeko se nyt välttämättä omille lapsille tehdä? Joo,isäni on ehkä isoin kusipää mitä löytyy,mutta olen oman kantani hänellekin selväksi tehnyt, enkä aio enää tähän hommaan sekaantua. Enkä haluaisi kuunnella 24/7 miten äiti jaksaa jauhaa aiheesta.
Hahhah. Menin kännipäissäni lupaamaan mutsille,että tulen hänen seurakseen koko juhannusviikoksi.
Heti kun tämän sanoin niin alkoi päässä soida;"EIII! Virhe!!! Hanselma! Aivosi täällä! Mitä helvettiä sinä teeeeeet????"Sillai. No,sinne sitten ensi viikolla.. Otan korvatulpat mukaan..

Lauantaina ystäväni Ouski saapui savosta pariksi päiväksi minua viihdyttämään. Oli aika...Viihdyttävää.
Maksa huutaa hoosiannaa,mutta hauskaa oli! Jatkettiin eilen siitä mihin jäätiin lauantaina, ja tultiin vasta neljän aikaan kotiin. Oli ihan mielettömän kiva nähdä pitkästä aikaa.

Siinäpä tapahtumat pähkinänkuoressa. Tänään on onneksi vapaapäivä, ja tällä viikolla viimeiset kontaktitunnit. Sitten alkaakin verkkokurssien ärmiminen. Ihanata. Joose tulee torstaina, ja päästään viimeinkin viettämään aikaa kahdestaan.. Ilman äitiä. Tai siskoa. Tai minun kavereita.. Tai Joosen kavereita.. Loistoa. Hilirimpsis.