Noh, en malttanut sitten olla koko iltaa kotona. Lenkin jälkeen alkoi menojalka vipattamaan kummasti, ja kohta alkoi irkissä/mesessä hirvittävä houkuttelu "parille". No, join varmaan kuusi. Sitten löysin selkärankani ja lähdin kotiin, kun muut jatkoivat yökerhoon. Oli oikein hauskaa, pelattiin Aliasta ja jauhettiin kaikenlaista. Myöhemmin porukkaa tuli lisää ja tuli puhe uuden vuoden vietosta. Päädyttiin alustavasti, että jos mentäisiin isolla lössillä meidän mökille savoon, keskelle metsää. Vaatii pienoisia organisointi-taitoja saada niin iso porukka mukaan, niin että kaikkien kamat on mukana, kun käytössä taitaa olla vain yksi auto.. Hmmm. Hiukan suunnittelua kaipaa tämä vielä..

Eilen etsin makuunista Sinkkuelämä leffaa (kyllä, olen niin out etten ole nähnyt sitä) mutta ei ollut! Meinasin ottaa sitten leffan "Paksuna" mutta A. Se kestää kaksi tuntia!! KOMEDIA! Kaksi tuntia??! Uskomatonta, en minä jaksa niin pitkään keskittyä kun korkeintaan Taru sormusten herrasta trilogiaan. Ja B. muistin, että Mamsku kertoi että koko synnytys näytetään siinä ihan live-showna. :| Mulle ei tuo synnytyksen ihme ole niin kovinkaan tuttua, enkä ole alapääni kanssa niin sinut, että haluaisin aiheeseen perehtyä. Parempi pysyä vaan tuossa Sinkkuelämässä.. Ei ole liian karua todellisuutta..

Tänään pitäisi jaksaa painaa hiukan kouluhommia, ja sitten Joosen kanssa ulos syömään. En tiedä olenko aikaisemmin kehunut Jykylän parasta ruokapaikkaa, Sohwia? On muuten todella hyvää ruokaa! Palvelu ei aina ole parasta mahdollista, mutta jos ei anna sen häiritä niin suosittelen sitä lämpimästi.
Eilen meinasin jäätyä kun kävelin kotiin, oli jopa pakkasta yksi aste. (ja Joosen auton talvirenkaat on 200 kilometrin päässä. Jee.) Tosin olin ulkoiluttamassa vasta toista kertaa mustaa mekkoani, joka ei kieltämättä ole kovinkaan lämmin.. Mutta niin hieno! En anna sen häiritä että se on hiukan nafti, rakastan sitä!
                                           2030110.jpg

Tukkaani taas en rakasta.. Pitäisi päästä parturiin, mutta perkele kun se on kallista.. Halvempi vaihtoehto olisi tietysti mennä vaan naapuriin ja antaa Mamskun leikata, mutta lopputulos ei sitten välttämättä ole niin kaunis.. Ehkä varaan parturin ensi viikonlopuksi, kun menen käymään äidin luona. (ja kai se on pakko isänkin luona käydä, kun isänpäivä on sunnuntaina..) Huomenna taas uusi viikko käyntiin. Mihin aika menee? Kuka sen vie??