Mökkireissusta on selvitty, henkilövahinkoja ei tapahtunut, mutta itse tulin kunnon räkätautiin. Olisi voinut harkita sitä uimista vähän tarkemmin. Ei meinaan ollut lämmintä. Mukavaa oli, vaikkakin välillä muutama ihminen otti aivoon pissistelyllä ja keksimällä hurjaa draamaa omasta päästään,leikkimällä itsemurhakandidaattia menemällä laiturille riehumaan hirvittävässä kännissä, ja muuta itsetuhoista.. Naiset. Kerrankin voin itse olla tyytyväinen etten harrasta samanlaista idiotismia kännissä. Muuta urpoilua sitäkin enemmän..

Toisaalta tämä räkätauti tuli hyvään saumaan, koska olen saanut tilini saldon aika surkeaan kuntoon. Kipeänä en taatusti lähde minnekään, joten rahaakaan ei kulu! Paitsi jos se henkkamaukan paketti nyt saapuisi viimeinkin.. Tilasin kuvassa olevan hameen ja trikoot..
   
                                                    1986749.jpg

Perjantaina pitäisi jaksaa lähteä äidin luokse. En ole tippaakaan innostunut, mutta kun menin lupaamaan.. Eilen äiti ilmoitti että hänen kaksi sisartaan ovat myös viikonlopun hänen luonaan..Oi riemua. Ja sitä kälätyksen määrää. Tekisi mieli sanoa että olen niin helvetin kipeä että en pysty nyt sosialisoitumaan..
Mutta. Ei kai. En keksi mitään järkevää enkä henkevää asiaa, joten lähden sohvalle niistämään nenää ja mittaamaan kuumetta. Viime mittaus nousi jopa 38 asteeseen. :/