Kävin eilen tuulettamassa päätä ja nollaamassa aivoni. Se, joka väittää ettei viina koskaan auta murheisiin on väärässä. Joskus kunnon nollaus tekee niiiiiiiiin hyvää, ja seuraavana päivänä (kuten tänään) tuntuu että aloittaa taas puhtaalta pöydältä. Muuten en suosittele kyllä alkoholia lääkkeeksi, viina ei hukuta suruja, se opettaa ne vaan uimaan, siteeraten jotain lukemaani kirjaa jota en kyllä muista.. Kuitenkin. Eilen oltiin kaverin luona pitämässä peli-iltaa, pelailtiin aliasta ja korttia, ja jatkettiin siitä vakiokapakkaan ja siitä giggliniin, jossa tanssin kaksi tuntia putkeen, juomatta tai vessassa käymättä. Ja teki muuten hyvää. Kolmen aikaan jalkani sanoivat tosin sopimuksen irti, ja päätin lähteä kotiin. Uusilla kengilläni oli oikein mahtava neitsytmatka siis.. Olen yllätyksekseni addiktoitunut pariin muotiblogiin, ja sen seurauksena alkanut itsekin pukeutumaan rohkeammin mm. uusiin väreihin ja hameisiin. Vaate ja kenkäholisti olen aina ollut, mutta en varsinaisesti hirvittävän kiinnostunut muodista..Pidän addiktoitumistani pelkästään positiivisena, joskin myös yllättävänä.

Mitään radikaaleja päätöksiä ei ole parisuhteeseen liittyen tullut, koitan nyt lähinnä saada omat mielialat kuriin, ja jos sitten osaisi miettiä mitä sitä oikeasti haluaa. Lähden sunnuntaina kavereitten kanssa mökkeilemään, ja toivottavasti pää selkenisi siellä hiukan, kun on tutuista kuvioista poissa. Toivottavasti..
Nyt olisi hirvittävä hinku saada krapulapizzaa, mutta en jaksa tehdä asian eteen mitään. Suihkussa käynti tuntuu ylivoimaiselta, saati sitten ulos meneminen. Mitään huonoa oloa ei onneksi ole, eikä päänsärkyä, mutta väsyttää aivan jumalattomasti.Koko aamun soi puhelin, kun kaverit kyselivät milloin minkäkin perään, isosisko soitti, ja sitten kun lätkäisin puhelimen kiinni, niin naapurissa alettiin poraamaan.... En siis nuku, vaan fantasioin ruoasta. Laihdutus ei taaskaan mene putkeen, ehkä joudun viimeisellä toteamaan, että minusta ei koskaan saa mitään luuviulua, koska rakastan ruokaa vaan niin paljon. Olen tosin urheillut aika säännöllisesti, mutta eipä se taida mitään auttaa, mikäli ei ala ruoasta tinkimään. Olen kulinaristi, minkäs teet.

Viikonlopuksi ei ole MITÄÄN suunnitelmia. Harvinaista. Hyvää viikonloppua!