Tajusin juuri, että loma on muutes nyt sit ohi. Ja mitä tein?? En mitään!! Kävin kaksi päivää mökkeilemässä ja olin kipeä! Eihän tää nyt oo reiluu hei. Ja nämä kaksi viimeistä lomapäivää joudun kökkimään autossa ja ahdistumaan äidin ja hänen sisaruksiensa seurassa. Mikä loma,missä?Kenen?? Kysynpähän vaan. Maanantaina pitää jo olla esittelemässä omaa projektisuunnitelmaa, näyttää äärimmäisen vakuuttavalta, että "Kyllä! Olen keksinyt maailman mahtavimman sovelluskehityksen joka on sekä nopea, että käyttäjäystävällinen..." Arki ihanainen palaa. Jipii. Pesin eilen VIISI koneellista pyykkiä! Siis jumalauta VIISI! Ja meitä asuu tässä kämpässä vain kaksi! Eipähän tarvitse miettiä, että mitä sitä päälleen laittaisi kun vaihtoehtoina on tasan yhden verkkarit ja virttynyt t-paita. Niin kuin sillä nyt olisi väliä, minkä näköisenä sinne keskelle metsää äidin luokse menen. Ei ole.

Tajusin etten laittanut yhtään kuvia meidän mökkireissusta! Ajattelin muutenkin alkaa hiukan aktiivisemmaksi kameran käyttäjäksi, tosin nytkin se kamera on Joosella.... Mutta enivei, kannan sitä lähinnä illanistujaisissa vain aina mukana, nyt jos alkaisin kantamaan ihan koko ajan...!

               
              1992819.jpg

Halkojen hakkaaminen oli rankkaa hommaa.. :) Ja yöllä oli täysikuu! Ekana yönä tuuli ihan helvetisti, mutta onneksi se sitten tyyntyi seuraavaksi yöksi..Oli lämpimämpi istua nuotiolla.

            
             1992823.jpg

             1992825.jpg

Näin. Rakastan tätä viimeistä kuvaa yli kaiken! Mutta... Jospa minä lähtisin nyt VIIMEINKIN pakkaamaan ne tavarani, ennen kuin sisko on tuolla alaovella huutelemassa.. Lähden tarkistamaan näyttääkö Savo samalta kuin viimeksi.. Adjö.