Kroppani ei ole vielä tottunut tähän järjettömään rytmiin, että 12 tuntia pitää putkeen heilua ja hoitaa asioita. Puhumattakaan että aivoni olisivat tottuneet siihen, että niitä rasitetaan rankemmilla asioilla kun miettimällä että mitä sitä söisi seuraavaksi. On ollut rankka viikko, ja olen todellakin saanut tehdä töitä pysyäkseni kärryillä kaikista helvetin Scrum ja Uml projektitöistä. Siinä välissä pitäisi myös kehittää jostain uusi www-sovellus, sekä kirjoittaa tutkielma ja pitää seminaari. Johonkin väliin olisi myös ihan kivaa laittaa sosiaalista elämää kavereiden kanssa, mutta silloin parisuhteelle ei jää juuri aikaa. Kohta joudun googlettamaan mitä seksi tarkoittaa, kun en itse muista... Ei voi kahden ihmisen menot mennä näin ristiin! Ollaan nähty aamulla kahvipöydässä, ja illalla hampaanpesun aikoihin, joskus ei silloinkaan kun toinen on hummailemassa opiskelijailloissa. Kohta tarvitaan molemmat ajanvarausjärjestelmät. Tai sihteerit.

Tänään on vapaapäivä, mikä tarkoittaa pyykkivuoren pesemistä, tiskausta, siivousta, lakanoiden vaihtoa, kaupassa käyntiä, ruoanlaittoa, sekä muiden kiireisten asioitten hoitamista. Rentouttavaa! Mutta en minä valita, en. Tänään illalla olisi illanistujaiset luvassa, tehdään boolia ja puhallellaan pilleihin paperihatut päässä. Veikkaan että saatan sammua se pilli suussa aika nopeasti..
Mutta huomenna vietetäänkin aikaa Joosen kanssa kahdestaan! Mennään leffaan! Kovasti innostuin kun Joose sanoi vievänsä minut elokuviin, mutta ei kerro mitä mennään katsomaan. Toivoin hartaasti että pääsen näkemään Wall-E:n, mutta finnkinon sivuilla huomasin uuden kummeli-elokuvan tulleen.. Sinne siis. Noh, tyydyn siihen mitä on, eikä kummelit ole hassumpia..... Ei ole. Ainakaan jos saan ison läjän karkkia.

Mitäpä tässä muuta. Menen katsomaan muumeja ja aloitan vapaapäivän urakan. Hyvää viikonloppua.