Tulin sitten kipeäksi. Ilmeisesti elimistöni protestoi terveellisempiä (hiukan terveellisempia) elämäntapojani vastaan. Ei siinä mitään, back to square one, eli sohvalle makaamaan viltin alle ja syömään karkkia.
Vaihtoon lähtö ei tule onnistumaan ensi keväänä. En lähde kiinaan. Syynä projektiopinnot, jotka jäisivät roikkumaan hamaan tulevaisuuteen. Plus minulla kävi satumainen tuuri, ja sain itselleni varsinaisen dream teamin, josta en suostu ihan hevillä luopumaan. Koitan lohduttaa itseäni sillä, että Kiinassa on niin pirusti maanjäristyksiäkin, että parempi vaan jäädä kotiin.. Ja..Ja..Voin tehdä työharjoittelun ulkomailla. (Yeah right. Kun en osaa suomeksikaan mitään oikeita töitä tehdä) No. Joskus käy näin. Ehkä sitten panostan täysillä nyt opintoihini, ja koitan valmistua etuajassa. Tahtoisin jo vaihtaa kaupunkia (taas) ja päästä töihin.. Tai lähteä lukemaan ne maisterin paperit. Ja saada opintolainan pois alta, ja...

Ehkä nyt ensin tyydyn vaan menemään tuonne sohvalle juomaan mehua, ja toivomaan että tämä pöpö kuolisi. Tänään saa pienet urheiluyritykseni jäädä. Esimerkillisesti olen käynyt lähes joka päivä lenkillä, sekä kerran viikossa uimassa. Tätä intoa todennäköisesti riittää taas ehkä maksimissaan kuukauden.
Viikon motto; "Pessimisti ei pety" Tai vaihtoehtoisesti idoliani Homer Simpsonia mukaillen; "Yrittäminen on ensimmäinen askel epäonnistumiselle!"