Vasen nimettömäni on herättänyt kiinnostusta erittäin paljon ystäväpiirissäni. Kihloissa olevat ystäväni utelevat että "No milloinkas te sitten.." Ja sinkkuystäväni (aka. Vanhapiika-kerho joihin perustajajäseniin kuulun) odottaa innokkaasti että milloin päästään kihlajaisiin ja sitä kautta polttareiden suunnitteluihin.
Ja minua ärsyttää. Siedän toki sen,että omat lähimmät ystäväni kysäisevät meidän tulevaisuuden suunnitelmia, mutta nyt jo Joosen kaverit alkavat kyselemään MINULTA (minäkö sen yksinään päätän vai?) että jokos olisi aika. Eikö se nyt ole meidän oma asia, että otetaanko se pallo jalkaan vai ei.
Onneksi Joose ei hätiköi tässä asiassa yhtään sen enempää kuin minäkään, muuten muuttaisin perunakellariin ihmisten ulottumattomiin ja kauas lähipiirin painostuksesta. En minäkään kysele kavereiltani,että millonkas se pulla pistetään uuniin, vai minkäs takia sulla ei ole miestä/naista ollenkaan??!
Jtkin asiat nyt vaan ovat minun mielestäni yksityisiä. Piste.

Tänään jäädään luojan kiitos Joosen kanssa kahdestaan mökille. VIIMEINKIN! Yhteistä aikaa! Kiitos jumala ja jeesus,allah ja buddha! Huomenna saapuu muutama kaveri saunomaan ja grillailemaan, sekä ottamaan hiukan olutta. Idyllinen mökkiviikonloppu mölkkyineen ja kaikkineen siis. Sunnuntaina takaisin sivistyksen pariin. Alkaakin olla kaupunkiin jo ikävä, puhumattakaan siellä olevista kavereista. Tosin kiva on kotopuolenkin ystäviä nähdä. Ensi viikolla spurttaan kouluhommia ja järjestetään Ilosaari-palaveri, sekä ehkä jopa Veetin synttäribileet. (Saa nähdä osaako Hanselma leipoa kakun...)

Hyvää viikonloppua!