Indeed. Viikonloppu äidin luona osottautui yllättävän mukavaksi, vaikka tätieni kälätys välillä meinasikin riipiä hermoja. Reissu oli myös äärimmäisen tuottoisa! Sain äidin neuloman villapaidan, sekä sisko lupasi neuloa tällä viikolla minulle pipon! Itsehän en osaa neuloa, en virkata, enkä käyttää ompelukonetta.. Sinänsä olisi kiva opetella ja osata, mutta jos äiti ja sisko kerta neulovat mielellään niin mitäs minä siinä sitten.. Laitan paidasta ja myssystä kuvia kunhan saan ne koeajoon.

Tänään pitäisi pitää seminaari, aiheena oma harjoitustyö. Hiukan jännittää. Lähden tästä kohta kiitämään koululle valmistelemaan esitystä, ja kotiin pääsen vasta seitsemältä illalla.. Ilmottauduin ystäväni kanssa amkin ja yliopiston järjestämälle liikuntakurssille, joka on kerran viikossa ja siellä kokeillaan uusia lajeja. Tänään on sauvakävely.. Ei niin hirveästi kiinnosta, mutta kun hommasta on maksettu niin kävellään sitten perkele..
Jaksokin vaihtui koulussa, ja minulla on näköjään kaksi päivää vapaata viikossa, eikä yhtään aamutunteja! Aikaisin kellonaika milloin joudun menemään, on 12.30. Saa nukkua! Tosin sitten esimerkiksi maanantai ja tiistai ovat pitkiä päiviä.. Maanantaina viiteen ja tiistaina KAHDEKSAAN! Oh joy. Vihaan iltaluentoja.
Mutta ei auta valitus, nyt kahvin jälkeen kouluun pistämään parasta.... Hyvää alkanutta viikkoa!