Onpa kiireinen viikko. Hyvä että ennättää kotona edes pyörähtämään. Maanantai meni koodatessa koululla, kymmenestä viiteen pipersin pientä koodinpätkää, vähän meinasin tulla hulluksi. Illalla kävin ekaa kertaa pilateksessa. (ja mietin kovasti että missä minun vatsalihakseni oikein ovat?) Eilinen ei ollut paljoa parempi, iltaluennot alkoivat, ja opettajana on niin kuiva setä, että ei mitään järkeä. Mutta no. Kahdeksalta luento loppui, ja mentiin kavereitten kanssa kaljalle. Sattumoisin Joose oli myös kaljalla uusien (en tiedä mainitsinko, että Joose on vaihtanut oppilaitosta yliopistoon) luokkalaistensa kanssa. Koska tunnen Joosen kaverit muuten kaikki, niin iloisesti menin esittelemään itseni ja läpättelin kaikenlaista turhaa heille.

90% pöytäseurueesta lähti menemään. Ne jotka jäivät, eivät sanoneet sanaakaan enää minulle/Jooselle. Puhuivat jostain vitun pörssikursseista. Joosen ilme oli hiukan...kärsivä. Mutta pirustako olisin voinut tietää, että siinä on joku helvetin hyvä veli kerho! Akat nyrkin ja hellan väliin ja niin edelleen.
Nyt hävettää ja inhottaa että vaivauduin edes koko pöytään. Lähdin aika lannistettuna kotiin, varmana siitä että nyt nolasin Joosen. Hienoa.

Nyt vähän särkisi päätä ja ei mikään huvittaisi. Mutta on vissiin pakko. Harkkatyötä koululle väkertämään, ja illalla uimaan, sekä siskon luona käymään. Huomenna halloween-bileet. Pitää sanoa, että sitten kunhan tästä viikosta selviän, niin aion viikonlopun vaan maata sohvalla ja syljeskellä kattoon. Väsyttää.