Nonii. Nyt on juhlittu vaput, ja käyty kotopuolessa vetämässä synttärikakkuakin. Hanselma vanheni taas vuodella tänään, eikä tullut yhtään viisaammaksi. Epäreilua. Olen aina luottanut siihen,että sitten AIKUISENA olen viisas ja teen vain järkeviä päätöksiä. Huijausta. Pyh. Muttamutta... Vappu oli oikein kiva ja riehakas. Aamulla heitettiin haalarit niskaan ja suunnattiin "Amazing Race Jyväskylä"-kilpailuun. Siinäpä sitten viipotettiin hiki päässä ympäri kaupunkia vihjeitä ratkoen ja tehtäviä suorittaen. Hauskaa oli, mutta kyllä meinasi kunto loppua. Haalarit nyt on suhteellisen lämpimät vetimet (vaikka alla oli vain alkkarit) ja kun asteet kipusi tuonne kahteenkymppiin, niin hiukan hiotti... Voittoa ei tosin tullut, mutta kivaa oli. Illalla sitten kaupungille pyörimään, ja heitin talviturkin. Suihkulähteessä. Ja olen sitä mieltä,että kyllä se lasketaan uimiseksi. Piste. Puhti loppui kolmen aikaan yöllä, jolloin löysin ihmismassasta Joosen, ja mentiin kotia nukkumaan. Aamulla vappubrunssille. Voi että. Onneksi vappu on vaan kerran vuodessa. Huhhuh. Maksani ei tykännyt viikon rellestyksestä.

Viikonloppu meni siis savossa kakkua syöden. Hyvää oli, ja lahjojakin tuli ihan kiitettävästi. Suomalaiseen kirjakauppaan lahjakortti, rahaa, muumiastioita perinteisesti (saan aina niitä) sekä Duffyn levyn <3
Joose jäi nyt sitten savoon. Snif. Sillä alkaa työt huomenna, joten minäpä vietän siis kesän poikamieselämää täällä yksinäni. On aika...Yksinäistä. Kumma juttu miten sitä tottuu toisen läsnäoloon. Ennen yhteen muuttoa asuin viisi vuotta yksin, nyt ollaan oltu saman katon alla vuosi ja ahdistaa jos jää liian pitkäksi aikaa itsekseen. :|  Se siitä itsenäisestä naisesta... Itku tulee kun pitää itse roskat viedä.

Koulu ja laihdutus on tosiaan jäänyt retuperälle kun olen viikon rällännyt. Nyt pitää kyllä suorittaa sellainen ryhtiliike,että oksat pois. Kämppäkin näyttää siltä, että ei täällä kovinkaan sisäsiistiä porukkaa asu. MP3-soitinkin on hukkunut johonkin vaatekasojen alle. Hmph.

Takaisin arkeen siis. Pyh.